Termékek Menü

Ága Hengl Berkenye női bőr aktatáska 39 x 28 cm.

Ár:
38.490 Ft (30.307 Ft + ÁFA)
Cikkszám: AH-berkenye-kek
Elérhetőség: Készleten
Gyártó: Ága Hengl
Szín:

Leírás és Paraméterek

A Berkenye egy női aktatáska, különböző rendszerezési lehetőségekkel. A letisztult külső formát egyedivé tesszük a felső 1/4-éig végigfutó sávval, amely vagy más színben jelenik meg, mint a táska többi része, vagy azonos színben, de egy más textúrájú bőrből.

A belső rész elejére három tolltartót, egy mobiltokot és négy névjegykártya-tartót varrtunk fel. A hátánál végigfut egy cipzáros irattartó válaszfal is, így még további két rekesz áll rendelkezésre, hogy megtöltsük érdekes papírokkal.

Méret: 39 x 28 x 11 cm

Figyelem! Felhívjuk minden megrendelő figyelmét arra, hogy az Aga Hengl egy kis szériás manufakturális rendszerben gyártott termék, vagyis a "raktáron" jelzés ezeknél a termékeknél azt jelenti, hogy egyedileg csakis az Ön számára gyártatjuk le a táskát, illetve pénztárcát. Ennek az a hátránya, hogy a gyártás folyamata hosszabb időt vesz igénybe, mint az átlag 2-3 nap. Ezért kérjük a megrendelésnél vegye figyelembe ezt a gyártásbeli késedelmet.

Ezt a terméket Magyarország területén díjmentesen szállítjuk házhoz.

A Bagbox Webáruház egyedi módon a törvényben előírt 14 napos elállási jogon felül, további összesen 30 nap türelmi időt biztosít, minden megrendelőjének a megvásárolt, illetve házhoz szállított termék visszaküldésére.

Funkciók 1 belső rekesz
Ajánlott: Nők
Méret tartomány: 39-40 cm
Forma Fekvő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
kisbanner02