Termékek Menü

Nagyméretű női pénztárca

A pénztárcák fontos kiegészítői a mindennapoknak, így nem csak a divatos megjelenés, de a praktikum is lényeges szerepet játszik egy pénztárca kiválasztásánál. A nagyméretű női pénztárcák előnye, hogy több papírpénztartó rekesszel rendelkeznek, illetve többségüknek külön cipzáros aprópénztartója is van.

Számos nagyméretű női pénztárca közül válogathatunk, legyen szó nyomott mintásról, koptatott vintage stílusúról, vagy egy fényesebb típusról. Találunk közöttük átfogópántosakat, átfogópánt nélkülieket, cipzáras vagy patentos záródásúakat.

Olyan márkákra bukkanhatunk, mint Giudi, Giorgio Carelli, Choice, Greenburry, Rialto vagy Zellia.

Rendezés:
Nézet:

Nagyméretű női pénztárca

A hölgyek számára a pénztárcák ugyanolyan fontos kiegészítők, mint például a táskák, az ékszerek, vagy a cipők. Ezért nem meglepő, hogy akár többféle típussal is rendelkezhetnek. Van, aki minden alkalommal más tárcát visz magával.

Természetesen ebben a divat mellett a praktikum is szerepet játszik. A kisebb pénztárcákat főleg rögtönzött vásárlásokhoz, sportoláshoz vagy egyéb szabadidős tevékenységekhez használják. A hosszabb utazások alkalmával pedig a nagyobb méretű változatok kerülnek elő, hiszen ilyenkor több pénzt, illetve személyes iratot visznek magukkal a nők.

A nagy női pénztárca előnyei

A nagyméretű, fekvő pénztárcák nagy előnye, hogy a papírpénzeket teljesen kisimítva lehet bennük tárolni, így azok semmilyen körülmény között nem gyűrődhetnek meg. Általában több papírpénz tartó rekesszel is rendelkeznek, amelyek az átláthatóságot segítik. Sok nő szereti az azonos címletű papírpénzeket egy csoportba rendezni, ezért számukra ez vonzó tulajdonság. A nagyméretű női tárcák többsége külön zipzáras aprópénz tartóval, illetve kártya- és irattartó zsebbel is rendelkezik.

Miért válassz valódi bőr női pénztárcát?

A bőr az egyik legkedveltebb pénztárca alapanyag. Könnyen tisztítható, jellegzetesen kellemes illata van és rendkívül időtálló. Strapabíróságáról már nem is beszélve. Mindezeken túl, a bőr az örök divat szimbóluma is. Egy valódi bőrből készült pénztárca tökéletesen beilleszkedik az aktuális trendekbe nem léteznek generációs határok sem. Egy bőr terméknek senki sem tud ellenállni, legyen szó fiatalabbakról vagy idősebbekről egyaránt. 

Nagyméretű női pénztárcák változatos stílusban és színben

Webshopunkban a legváltozatosabb kivitelezésű és színű pénztárcák között válogathatsz. A nyomott mintástól elkezdve a természetközeliséget megjelenítő vintage koptatott tárcákon át, egészen a fényesebb típusokig, minden igényt kielégítő kínálattal várunk. Ha mindez nem lenne elég, pénztárcáink különféle színváltozatokban is rendelkezésedre állnak! Válassz lágy, pasztellszínű vagy modern piros, esetleg mély fekete színű tárcát magadnak.

A BagBox webáruházban kizárólag a minőségben hiszünk, ezért fontos, hogy olyan megbízható divatcégek termékeit ajánljuk, mint például a Greendeed, az Ága Hengl és a Greenburry, Giudi, Rialto, Giorgio Carcelli, Choice, Emporio Valentini. Ha te sem elégszel meg kevesebbel, válassz magas színvonalú gyártási technikával készült valódi bőr pénztárcáink közül! Lepd meg velük barátaidat és rokonaidat még ma!