Termékek Menü

Piros női pénztárca

Te is preferálod a piros színt? Akkor ebben a kategóriában biztosan megtalálod a hozzád leginkább illő piros női pénztárcát. Azon felül, hogy az egyik legnőiesebb színről beszélünk, a feng-shuiban is fontos szerepe van, illetve úgy tartják, hogy a piros színnek pénz vonzó tulajdonsága is van.

Kialakításuk és méretük tekintetében igen eltérőek, hiszen vannak nagyobb és kisebb méretű darabok is, átfogópántosak és átfogópánt nélküliek, illetve cipzáros vagy patentos záródásúak is. Válogathatunk rostbőr és valódi bőr piros női pénztárcák közül.

Olyan márkákra bukkanhzatunk, mint Choice, Emporio Valentini, La Scala, Giudi, Giultieri vagy Ága Hengl.

Rendezés:
Nézet:

Piros női bőr pénztárca

A nők ugyanolyan szempontok szerint választanak pénztárcát maguknak, mint ékszert, ruhát, táskát vagy cipőt. Fontos, hogy a találkozás szerelem legyen első látásra. Éppen ezért, akkor jó egy női pénztárca, ha képes megragadni a hölgyek tekintetét, ebben pedig a külső jellemvonások számítanak leginkább. Napjainkban rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek a piros színű, lakkozott felületű pénztárcák. Ennek hátterében több ok húzódik meg, ha Te is kíváncsi vagy ezekre, olvasd el alábbi összefoglalónkat!

Miért választanak piros színű pénztárcát a nők?

A piros az egyik legnőiesebb szín a világon. Vonzó, elegáns és szemet gyönyörködtető, akárcsak maga a női nem. A hölgyek egy részének ezért esik a választása erre a színre. Ugyanakkor sokan hisznek a feng-shui elveiben is. A kínai eredetű ősi térrendszer számos alapszínt különböztet meg. A tanai szerint pedig nem mindegy, hogy valaki milyen színekkel veszi körbe magát. Igaz ez a pénztárcák színválasztására is. A piros a feng-shui szerint a tűz és a föld elemeinek párosítása. Ebből kifolyólag az energikus, a céltudatos és a magabiztos nők színe. Másrészről, a piros pénz vonzó és gazdagságot hozó szín is. Ha tehát Te is szeretnéd majd jól megtömni a pénztárcádat, válassz magadnak a piros változatok közül! Persze, azok sem tévedhetnek ezzel a színnel, akik amúgy nem hisznek a feng-shui elveiben. Piros pénztárcáinkkal ők is bárhol és bármikor igazi trendi dívaként jelenhetnek meg.

Valódi bőr a minőség jegyében

Webáruházunkban Te is különféle stílusú női pénztárcákkal találkozhatsz. Ha különösen hiszel a minőségben és hosszú távra tervezel, ajánljuk figyelmedbe a valódi bőrből készült tárcáinkat. Ezek szintén számtalan változatban kaphatók, a kroko mintástól elkezdve a Swarovski kövekkel kirakott pénztárcákon át egészen a fényes lakkbőr típusokig.Vajon neked melyik lesz a kedvenced? Nézz körül a Bagbox webshopban, hogy megtalálhasd a neked tetsző piros pénztárcát!

Híres márkák színvonalas termékei

Termékkínálatunkban olyan híres márkák pénztárcái szerepelnek, mint a GreenDeed, Greenburry, Giudi, Rialto, Giorgio Carcelli, Choice, Emporio Valentini. Lepd meg magad Te is egy általuk gyártott minőségi és igazán trendi piros pénztárcával!