Termékek Menü

Piros női pénztárca

Rendezés:
Nézet:

Piros női bőr pénztárca

A nők ugyanolyan szempontok szerint választanak pénztárcát maguknak, mint ékszert, ruhát, táskát vagy cipőt. Fontos, hogy a találkozás szerelem legyen első látásra. Éppen ezért, akkor jó egy női pénztárca, ha képes megragadni a hölgyek tekintetét, ebben pedig a külső jellemvonások számítanak leginkább. Napjainkban rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek a piros színű, lakkozott felületű pénztárcák. Ennek hátterében több ok húzódik meg, ha te is kíváncsi vagy ezekre, olvasd el alábbi összefoglalónkat!

Miért választanak piros színű pénztárcát a nők?

A piros az egyik legnőiesebb szín a világon. Vonzó, elegáns és szemet gyönyörködtető, akárcsak maga a női nem. A hölgyek egy részének ezért esik a választása erre a színre.Ugyanakkor sokan hisznek a feng-shui elveiben is. A kínai eredetű ősi térrendszer számos alapszínt különböztet meg. A tanai szerint pedig nem mindegy, hogy valaki milyen színekkel veszi körbe magát. Igaz ez a pénztárcák színválasztására is.A piros a feng-shui szerint a tűz és a föld elemeinek párosítása. Ebből kifolyólag az energikus, a céltudatos és a magabiztos nők színe.Másrészről, a piros pénz vonzó és gazdagság hozó szín is. Ha tehát te is szeretnéd majd jól megtömni a pénztárcádat, válassz magadnak a piros változatok közül!Persze, azok sem tévedhetnek ezzel a színnel, akik amúgy nem hisznek a feng-shui elveiben. Piros pénztárcáinkkal ők is bárhol és bármikor igazi trendi dívaként jelenhetnek meg.

Valódi bőr a minőség jegyében

Webáruházunkban te is különféle stílusú női pénztárcákkal találkozhatsz. Ha különösen hiszel a minőségben és hosszú távra tervezel, ajánljuk figyelmedbe a valódi bőrből készült tárcáinkat. Ezek szintén számtalan változatban kaphatók, a kroko mintástól elkezdve a Swarovski kövekkel kirakott pénztárcákon át egészen a fényes lakkbőr típusokig.Vajon neked melyik lesz a kedvenced? Nézz körül a Bagbox webshopban, hogy megtalálhasd a neked tetsző piros pénztárcát!

Híres márkák színvonalas termékei

Termékkínálatunkban olyan híres márkák pénztárcái szerepelnek, mint a GreenDeed, Greenburry, Giudi, Rialto, Giorgio Carcelli, Choice, Emporio Valentini. Lepd meg magad te is egy általuk gyártott minőségi és igazán trendi piros pénztárcával!