Termékek Menü

Övtáska

Sportos vagy elegáns? Ebben a kategóriában összegyűjtöttük a sportos és elegáns övtáskákat is, melyek formájukat és méretüket tekintve is különbözőek. Vannak derékra csatolható és övre fűzhető darabok is, utóbbi esetében álló és fekvő övtáskák egyaránt. 

Anyaghasználat vonatkozásában válogathatunk vászonból, műbőrből és valódi bőrből készült termékek közül.

Találunk közöttük Eastpak, Vans, Gabol, Blázek, Giorgio Carelli, Giudi, Greenburry és Tom Tailor övtáskákat is.

Rendezés:
Nézet:

Az övtáska hasznos kiegészítő

Az övtáska divatja évtizedekre nyúlik vissza. Ha megvizsgálod a trend világát közelebbről, akkor láthatod, hogy egyes termékek idővel újra, és újra felbukkannak. Lehet, hogy az évek múlásával a külső kinézet jegyei markáns átalakuláson mennek keresztül, alakulva az éppen aktuális divat diktálta szabályokhoz, ám az alapvető elképzelés marad, stagnál, állandó. 

Nincs az a trendi újítás, ami el tudná törölni ezt az alapanyagot. Aminek ezt a végtelen bizalmat, s ezzel együtt rajongást köszönheti az a pozitív tulajdonságok sora. Az elegáns, exkluzív megjelenés elemei kiválóan ötvözhetők a visszafogott, finom vonalakkal. Minden stílus, minden ízlés beleálmodhatja magát a bőrből, vagy szövetből készült termékekbe, mivel alakíthatósága ezerarcú, ami kiválóan látszik az áruházunkban kapható termékpalettán.

A szépség mellett a praktikus, hosszú évekig tartó használat is lényeges jellemvonás. Ha például egy övtáskával gazdagítod az életedet, akkor biztos lehetsz abban, hogy beruházásod nem csak egy évig fog boldogítani. A minőségi anyaghasználat, és a precíz kivitelezés magával vonja a hosszú élettartamot, ami tovább fokozza a benned növekvő bizalmat, s tovább erősíti a megbízhatóságot. A bőr övtáska is a halhatatlan trendek közé tartozik. Praktikussága, s egyben esztétikus megjelenése mindig is a népszerűség középpontjában tartotta. Nem kell nagy táska, de a zsebedet sem kell feláldoznod, ha egy ilyen, derekadra csatolható kellékkel egészíted ki életedet. 

A lényeg a kényelem, és a komfort: az irataidat, a pénzedet, és a telefonodat minimális méretű kiegészítő közreműködésével tarthatod kéznél. Kiváló minőségű Blazek&Anni, Greenburry, Eastpak, Vans, Nike, Adidas, Gabol  övtáskák kicsiknek és nagyoknak, fiúknak és lányoknak