Termékek Menü

Bagbox Csomagcsere Program

Másra vágyott? Nem ilyennek képzelte?

Ez nekem túl nagy vagy túl kicsi? Vagy csak kicserélné egy másikra?

 Nem terheljük Önt azzal, hogy visszapostázza a megrendelt terméket.

30.000 Ft feletti érékű már kiszállított termékért futárt küldünk, amennyiben úgy dönt, hogy igénybe veszi ezt az ingyenes csomagcsere szolgáltatásunkat.

Milyen esetek történhetnek?

Például ha mégsem elégedett a termékkel, vagy a bőr táska színe nem felelt meg, esetleg a mérete miatt cserélné ki egy másik termékre. Amennyiben Ön olcsóbb tételt választ cseretermékként, abban az esetben, visszajuttatjuk Önnek a különbözet értékét. Illetve, ha magasabb áru termékre cserélné, úgy a termékcsere során utánvéttel a futárnál fizetheti ki az értékkülönbözetet.

Mik a lehetőségeim, ha én 30.000 Ft alatti értékű terméket vásároltam?

Ez esetben sem kell aggódnia, mert a kellemetlen, időrabló, sokszor bosszantó, visszaszállítás lebonyolítását magunkra vállaljuk, ha Ön ezt igényli.

Minden megrendelőnek bármeny összegű már kiszállított termék rendelését követően is elérhető a csomagcsere szolgáltatás 1500Ft ellenében, melyet a csomagcsere során a futárnak kell kifizetni.

A fenti összeg nagyjából megegyezik az átlagos, egyirányú belföldi postai csomagküldés ellenértékével, így nagyon kedvezőnek számít.

Egyéb szabályok:

Csak eredeti állapotban levő terméket áll módunkban cserélni, a már használata vett, láthatóan sérült, vagy értékcsökkent terméket nem. Ilyen igény esetén egyedi elbírálás alapján, elsőként szemrevételezzük a visszaszállított terméket és ezt követően vesszük fel Önnel a kapcsolatot és tájékoztatjuk az esetleges értékegyeztetésről.

Az ilyen irányú igényeket, minden esetben az info@bagbox.hu címre írásban kérjük megküldeni.