Termékek Menü

Iskolatáska, hátizsák

Rendezés:
Nézet:

Divatos és kényelmes iskolatáskák és hátizsákok minden korosztálynak

Minden szülő a legjobb iskolatáskát szeretné megvásárolni a gyermekének. Amíg a szülők elsősorban a praktikusabb és kényelmesebb táskák felé hajlanak, addig a gyerekek főleg a divatosság és a külső alapján döntenek.

A Bagbox esetében nem kell kompromisszumot kötnöd! A nyolc fő kategória több ezer táskája közül könnyen és gyorsan megtalálhatod a tökéletes iskolatáskát, miközben gyermekeid igényét is maximálisan figyelembe veheted.

Milyen a jó iskolatáska?

A jó iskolatáska gyermekenként és korosztályonként változik. Emiatt az ergonomikus, a test sajátosságait figyelembe vevő iskolatáskák napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Kisiskolások számára a klasszikus, merev falú táskáinkat ajánljuk, amelyek segítenek egyenesen tartani a gyermek gerincét. Esetükben a strapabíróság sem mellékes szempont, hiszen sokszor ide-oda verik, vagy dobálják táskájukat.

Az alsóbb évfolyamokon a gyermekeknek a füzeteken és tankönyveken kívül számos iskolai kiegészítőt kell az táskájukban cipelni. Ezért fontos, hogy olyan iskolatáskát válassz, amelyik minél több hasznos retesszel rendelkezik. Minden korosztály kényelmét szolgálják az olyan hátizsákok, amelyek légáteresztő anyagból készültek, így a melegebb napokon is izzadásmentesen használhatók. Speciális fényvisszaverő sávval, vagy csattal ellátott táskáink pedig biztonságosak, és a sötétedés után is észrevehetővé teszik a gyermeket.

Iskolatáska márkák és típusok

A Bagbox híres és közkedvelt márkákkal, újdonsült és klasszikus mesehősökkel, valamint egyéb kiegészítőkkel vár! Kínálatunkban többek között megtalálhatod az Ars Una, a Belmil, az Eastpak, vagy az Eurocom iskolatáskáit, illetve kiegészítőit is. A kézi- és válltáskáktól kezdve a hátizsákokig minden típusú iskolatáska megtalálható a webáruházunkban. A táskák esztétikus kialakítása miatt minden iskolás gyermekednek könnyen és gyorsan találhatsz iskolatáskát.

Válaszd ki gyermeked iskolatáskáját már most!