Termékek Menü

Pénztárca

Prémium bőr pénztárcák minden korosztálynak

A jó minőségű bőr pénztárca hozzátartozik az elegáns megjelenéshez. Webshopunkban te is megtalálhatod a neked illő darabot, legyen szükséged egy egyszerűbb irattartóra vagy prémium minőségű luxus pénztárcára. Férfi és női termékeink mellett kínálatunkban unisex, illetve gyermek pénztárcák egyaránt elérhetőek. Az egyszerűségre törekvő darabok mellett a különböző motívumokkal díszített bőr pénztárca közös jellemzője a magas minőségű anyagok használata, hosszú távon biztosítva az újszerű állapot fennmaradását

Rendezés:
Nézet:

Bőr pénztárca minden korosztály számára

A pénztárca napjaink egyik legfontosabb kiegészítő kelléke, már az egészen kicsi gyermekek is szívesen őrzik a zsebpénzüket valamilyen mesehős képével ellátott tárcákban. Webshopunk kínálatát úgy állítottuk össze, hogy mindkét nem képviselői minden korosztályban megtalálhassák a számukra tökéletes pénztárcát.

Miért érdemes valódi bőr pénztárcát választanod?

Szeretjük hangsúlyozni, hogy cégünknél az egyik legfontosabb érték a minőség. Ezért ajánljuk folyamatosan a valódi bőrből készült divatcikkeinket, amelyeket világhíres márkák, speciális eljárásokkal, a legnagyobb törődés mellett készítenek el. A tradíciók és a modern elvárások ötvözésével kiváló termékek születnek.

A bőr időtálló és strapabíró anyag. Természetessége miatt szinte mindenki rajong érte. Ellenállhatatlan illata és tapintása igazán egyedivé teszi a belőle készült tárgyakat.

Bőr pénztárca férfiaknak

A legtöbb férfi hosszú távra választ pénztárcát magának, ezért a bőr változatok különösen kedveltek a körükben. A nekik készült pénztárcáink nem csak férfias külsővel, de praktikus belső térrel is rendelkeznek. A papír- illetve aprópénz tárolók mellett kényelmesen elférnek a különböző bankkártyák és egyéb személyes iratok is.

A jól hasznosítható belső tér ellenére a legtöbb férfi pénztárca viszonylag kis méretű. Pontosan tudjuk ugyanis, hogy az urak szeretettel pakolják be a tárcájukat a nadrágjuk zsebébe.

Női bőr pénztárca

Női bőr pénztárcáink teljes mértékben a hölgyek kívánságait követik. Mind színválasztásukban, mind külső formáikban megfelelnek a nők igényeinek. Számtalan méretben kaphatók, mivel a nők szeretnek minden eseményhez különböző pénztárcát magukkal vinni. Sportoláshoz kisebb, bevásárlásokhoz nagyobb változatokat választanak.

Motívumos bőr pénztárcák

Motívumos bőrből készült pénztárcáink a vásárlók kedvenceinek számítanak. A természetesség tükröződése mellett a különféle hobbik motívumai jelennek meg rajtuk. Ráadásul ajándék ötletnek sem utolsók!

Pénztárca vadászoknak

Ha van vadász ismerősöd, vagy esetleg magad is vadász vagy, akkor nézz körbe speciálisan vadászok számára készült pénztárcáink között. Különleges jellemzőjük a vadak mintáját tartalmazó motívumos felület.

Pénztárca gyerekeknek

A gyerek pénztárcák szintén nagy népszerűségnek örvendenek. Lepd meg a legkisebb családtagokat, vagy barátodat egy igazán remek szuperhősös, hercegnős vagy más mesefigurás pénztárcával! Foci rajongó fiúknak futball csapatok mintáival ellátott típusok is kaphatók.

Folyamatos pénztárca akciók

Ha szeretsz pénzt spórolni, időről időre érdemes böngésznek akciós ajánlatainkat! Folyamatos kedvezményekkel várunk téged, hogy még több értéket kaphass a pénzedért.