Termékek Menü

Bőr pénztárca

Rendezés:
Nézet:

Bőr pénztárca minden korosztály számára

A pénztárca napjaink egyik legfontosabb kiegészítő kelléke. Már az egészen kicsi gyermekek is szívesen őrzik a zsebpénzüket valamilyen mesehős képével ellátott tárcában. Webshopunk kínálatát úgy állítottuk össze, hogy mindkét nem képviselői és minden korosztály tagjai könnyen megtalálhassák a számukra tökéletes terméket.

Férfiaknak készített darabjaink nem csak férfias külsővel, de praktikus belső térrel is rendelkeznek. A papír- illetve aprópénz tárolók mellett kényelmesen elférnek a különböző bankkártyák és egyéb személyes iratok is. A jól hasznosítható belső tér ellenére a legtöbb férfi bőr pénztárca viszonylag kisméretű. Pontosan tudjuk ugyanis, hogy az urak szeretettel pakolják be a tárcájukat a nadrágjuk zsebébe. 

Női bőr pénztárcáink teljes mértékben a hölgyek kívánságait követik. Mind színválasztásukban, mind külső formáikban megfelelnek a nők igényeinek. Számtalan méretben és színben kaphatók, mivel a nők szeretnek minden eseményhez különböző darabot magukkal vinni. A sportoláshoz kisebb, a bevásárlásokhoz nagyobb változatokat választanak. 

Gyermekek számára ajándéknak is kiválók a szuperhősös, hercegnős vagy más mesefigurás darabok. Foci rajongó fiúknak futball csapatok mintáival ellátott típusok is kaphatók.

Miért érdemes valódi bőr pénztárcát választanod?

Szeretjük hangsúlyozni, hogy cégünknél az egyik legfontosabb érték a minőség. Ezért ajánljuk folyamatosan a valódi bőrből készült divatcikkeinket, amelyeket világhíres márkák, speciális eljárásokkal, a legnagyobb törődés mellett készítenek el. A tradíciók és a modern elvárások ötvözésével kiváló termékek születnek. A bőr időtálló és strapabíró anyag. Természetessége miatt szinte mindenki rajong érte. Ellenállhatatlan illata és tapintása igazán egyedivé teszi a belőle készült tárgyakat. 

Az egyediséget kedvelők számára motívumos bőr pénztárcáink kiváló választásnak bizonyulnak. A vásárlók kedvenceinek számító darabok között hobbik motívumai, horoszkóp mintával ellátott, valamint horgász és vadász tárcák is megtalálhatóak. Különleges megjelenésük miatt ajándéknak is tökéletesen megállják a helyüket.

Folyamatos pénztárca akciók

Ha szeretsz pénzt spórolni, időről időre érdemes böngésznek akciós ajánlatainkat! Folyamatos kedvezményekkel várunk téged, hogy még több értéket kaphass a pénzedért.