Termékek Menü

Átfogópántos női pénztárca | Bagbox Webáruház

Rendezés:
Nézet:

Bőrből készült átfogópántos női pénztárca

A nők többsége a valódi bőrből készült pénztárcák mellett teszi le voksát, s nem hiába. A bőr ugyanis a táskagyártás legtermészetesebb alapanyaga. Egy bőrből készült pénztárcának mással nem összetéveszthető, kellemes illata és nagyszerű tapintása van. Ráadásul a bőr rendkívül tartós és könnyen tisztítható. Sohasem megy ki a divatból, minden korosztály számára ideális választás.Továbbá, melyik hölgy tudna ellenállni egy ajándékként kapott valódi bőr pénztárcának?

Miért válassz átfogópántos női pénztárca mo delljeink közül?

A nők körében különösen kedveltek az átfogópántos pénztárcák és ennek konkrét okai vannak. Elsősorban a biztonsági szempontok játszanak döntő szerepet, mivel senki sem szereti, ha a tárcája tartalma könnyen kipotyog, vagy kicsúszik, s ezért az elővigyázatosságra törekednek. Az átfogópánt, ahogy a neve is sugallja, részben vagy teljes egészében átöleli a pénztárcát, így megóvja a benne tárolt értékeket. Egyes típusok csak az irattartó részt zárják, míg mások a papír- és aprópénz tároló rekeszeket is. Főleg a saját elvárások döntenek abban, kinek melyik változat jön be.

Az átfogópántok mellett szól egy másik fontos érv is, ez pedig nem más, mint a divat. A pántok ugyanis kimondottan stílusos kiegészítői tudnak lenni a pénztárcáknak. Női vásárlóink például különösen kedvelik a Swarovski kövekkel kirakott pántokat.

Milyen átfogópántos bőr pénztárcát válassz?

Webáruházunk kínálatában te is megtalálhatod a stílusodhoz leginkább illő pénztárcát. Nyomott mintás pénztárcáink a természetközeli életérzést sugallják. Változatos motívumokkal kaphatók, gondolva a különféle hobbik szerelmeseire is.

Pasztell színű tárcáink letisztult küllemüknek köszönhetően akár minden korosztály számára tökéletes választást jelentenek. Mindezek mellett komolyabb női, illetve fiatalos tárcák is feltűnnek a kínálatban.

Márkák a minőség és trendiség jegyében

Ha bőr pénztárcáról van szó, csak és kizárólag a minőségi termékeikről híres gyártókban hiszünk. A BagBox webáruházban ezért olyan elismert divatcégek bőr pénztárcáival találkozhatsz, mint a Gabol, a Greended és az olasz Giudi, vagy a német Greenburry, Nézz körbe még ma, és lepd meg magadat, vagy barátaidat egy-egy nagyszerű darabbal!