Termékek Menü

Bőr kártyatartó

A kártyatartók fontos kiegészítői lehetnek egy pénztárcának abban az esetben, ha valaki szereti külön tárolni kártyáit, iratait. A bőr kártyatartók esetében fontos a divatos megjelenés és méret mellett a praktikum is, hiszen egyes termékek esetében kialakításra kerültek papír- és aprópénztartók egyaránt. 

A bőr kártyatartók méretük tekintetében különfélék, találunk közöttük álló és fekvő darabokat, átfogópántos és átfogópánt nélküli modelleket úgyszintén.

Olyan márkákra bukkanhatunk, mint Emporio Valentini, Rialto, Giorgio Carelli, Vester, Giudi, Choice vagy Burkely.

Rendezés:
Nézet:

Női bőr bankkártyatartó

Bár a különféle kártya- és irattartók már évtizedek óta velünk vannak, napjainkban kezdenek újra rohamosan terjedni. Praktikus belső elrendezésük miatt a hölgyek és az urak is szeretettel használják ezeket a tárcákat.Ha te is szeretnéd biztonságosan és kényelmesen tárolni bankkártyáidat és egyéb személyes irataidat, nézz körbe online kínálatunkban! Webshopunkban te is kiválaszthatod az igényeidhez és a személyes stílusodhoz leginkább illő darabot.

A bőr kártyatartó jellemzői

A bőr kártyatartó modellek az átláthatóság kedvéért megfelelő számú és méretű kártyatartó rekeszekkel rendelkeznek. Egyes típusokban pedig papír- és aprópénz tartók is kialakításra kerültek.  Ugyanakkor nem számítanak ritkaságnak a felülre kihajtható fülek sem. Ezek főleg bérletek tárolására alkalmasak. Webshopunkban álló és fekvő kártyatartó is kapható. Természetesen főleg ízlés kérdése, hogy számodra melyik típus jön be. Mindezen túl, átfogópántos és pánt nélküli modelljeink is vannak. Egyesek a pántos verzíó mellett teszik le a voksukat, mivel nem szeretik, ha a tárca szétnyílik. Mások pedig a pánt nélküli darabokat kedvelik, pont azért, mert villámgyorsan hozzáférnek bármelyik kártyájukhoz, vagy iratukhoz.

A valódi bőr előnyei

Kártyatartóink kiváló bőr alapanyagok felhasználásával, precíz gyártási folyamat során készültek. Mivel a BagBox webáruházban hiszünk a minőségben, ezért bőr termékeinket minden vásárlónknak szívből ajánljuk. A bőrnél nincs időtállóbb és strapabíróbb anyag. Egy valódi bőrből készült kártyatartót akár hosszú évekig megbízhatóan használhatsz. Ráadásul sohasem megy ki a divatból, a nagyszüleink fennmaradt bőr tárgyai a mai napig megállják a helyüket! 

Kizárólag olyan híres divatcégek minőségi modelljeit áruljuk, mint például a Greendeed, az SLM, vagy a világhírű olasz Giudi,Greenburry, Rialto, Giorgio Carcelli, Choice, Emporio Valentini.. Egyes típusok mellé külön díszdoboz is jár. Így, ha ajándéknak szánod a kiválasztott kártyatartót, akkor a csomagolással sem kell bajlódnod már.