Termékek Menü

Giudi női pénztárca

Szereted a minőségi és divatos darabokat? Akkor a Giudi női pénztárca kategóriában biztosan megtalálod a Neked valót. Méretük és kialakításuk tekintetében igencsak változatosak, vannak kisebb és nagyobb méretű pénztárcák, átfogópántosak és átfogópánt nélküliek, patentos vagy cipzáros záródásúak.

A Giudi női bőr pénztárcák színvilága nagyon sokrétű, legjellemzőbb színe a konyak-barna és a meggypiros, de a mai modern színektől sem zárkózik el, így vannak rosegold, ezüst, arany és lakkpiros termékek is. 

Számos klasszikus darabot tesz egyedivé a kézzel rávarrott virágminta, mely a Giudi egyik szimbóluma.

Rendezés:
Nézet:

Giudi női bőr pénztárca

Amikor 1974-ben az alapítók útjára indították a Giudi márkanevet, a kiváló divatcikkek gyártása volt a célkitűzésük, minőségi bőr alapanyagok felhasználásával. A munka egy kis családi vállalkozásként indult, a bőráruk előállítására pedig csak egy kis garázs állt rendelkezésre.
Elhivatottságuknak köszönhetően 1980-ra már olyan sikeresek lettek, hogy egy nagyobb gyárba költöztették a gyártási folyamatokat.
A vezetők számára a legnagyobb nehézséget a minőségi alapanyagok felkutatása jelentette. A cég filozófiája is ebből fakad: minőségi és természettel harmonizáló divatcikkek előállítására törekednek, amelyek a mindennapi élet divatos, egyedi, valamint stílusos kiegészítőiként szolgálnak.
Webshopunkban Te is többféle Giudi női bőr pénztárcával találkozhatsz. Válogass kedved szerint!

Rendkívül trendi színek

A meggypiros szín népszerűsége töretlennek bizonyult az elmúlt években. Sőt, egyre többen választanak ilyen, vagy ehhez hasonló árnyalatú pénztárcát maguknak. Egy meggypiros női pénztárca igazán fiatalos, vonzó és nőies egyben.
Sokan hisznek a színek erejében is, ezért, ha pénztárcáról van szó, mindenképpen a vöröses tónusokat keresik. Ezeknek ugyanis az ősi kultúrákban a bőség szimbólumai voltak. A pénzből pedig nem árt, ha jó sok van.
Természetesen vannak olyan hölgyek, akik inkább a kifinomultabb, illetve letisztultabb árnyalatokat kedvelik. Körükben nagy népszerűségnek örvend a fekete bőr női pénztárca. Minta, illetve minta nélküli változatokban is nagyon keresettek.

Giudi bőr pénztárca típusok

Kínálatunkban folyamatosan bővülő választékkal várunk. Jelenleg is többféle Giudi pénztárca közül válogathatsz.
Méretüket tekintve vannak kisebb és nagyobb változatok. Közös jellemzőjük azonban a tökéletesen kialakított belső tér. Ezért bármelyiket is választod, biztos lehetsz abban, hogy kompakt megoldásra találtál. Némely típus mellé díszdobozt is mellékeltünk, ha ajándékötletre van szükséged, ne is keress tovább!

A bőr pénztárca ereje

A bőr nem csak trendi, de elhozza számodra a természet közeliség érzését is. Kellemes a tapintása és jó az illata. Nem mellesleg tartós és strapabíró, így pénztárcád hosszú időre kitart majd melletted.
Ha hiszel a bőr és a divatos megjelenés erejében, válassz Giudi pénztárcát magadnak, barátaidnak és rokonaidnak is!