Termékek Menü

Kisméretű női pénztárca

Rendezés:
Nézet:

Kisméretű női bőr pénztárca

Jó ideje gondolkozol már azon, hogyan tudnád lecserélni a régi, elnyűtt pénztárcádat? De ódzkodsz a mostanában divatos, nagy méretű típusoktól? Esetleg a jelenlegi robosztus tárcád helyett választanál praktikusabb kivitelezésűt? Webshopunkban jó helyen jársz, hiszen nálunk sokféle stílusú és formájú kisméretű női bőr pénztárca között válogathatsz kedved szerint.

Kis méret, jól kihasználható belső elrendezéssel

Sokan félnek attól, hogy a kisebb pénztárcákban nem tudnak kényelmesen elpakolni. A kínálatunkban kapható termékekre azonban ez egyáltalán nem jellemző! Több rekeszt is magába foglaló belső kialakítással rendelkeznek, így a papír- és aprópénz tárolók mellett különféle kártya-, illetve irattartók is helyet kaptak bennük.

A méretüknek köszönhetően kisebb női táskákban is elférnek, akár egy övtáskában is. Rengeteg olyan alkalom adódhat, amikor ez nagyon is fontosnak számít!

A valódi bőr előnye

Kisméretű női pénztárcáink valódi bőr felhasználásával készülnek, így rendkívül tartósak és strapabíróak. Könnyen tisztíthatók és nem igényelnek különösebb törődést sem. Ráadásul ellenállhatatlan illatuk és tapintásuk van. A bőr, olyan, mint egy örök díva. Mindig trendi és nincs olyan korosztály, amelyik ne rajongana érte. És valóban! Ki tudna ellenállni egy valódi bőr pénztárcának?               

Változatos külső megjelenés

A Bagbox webshopjában minden igényt kielégítő kínálattal várjuk vásárlóinkat. Ha szereted a természetet, ajánljuk figyelmedbe a nyomott mintákkal ellátott, vintage koptatott hatású marhabőr tárcákat.Ha viszont a csillogást kedveled, nézz körbe Swarovski kövekkel kirakott pénztárcáink között. Biztos, hogy ezekkel a darabokkal akkor sem tévedhetsz, ha esetleg ajándéknak szánod őket! A nőknek készült bőr pénztárcák között pedig mindenki ízlése szerint válogathat. A lágy pasztellszínektől kezdve egészen a harsányabb pirosig, sokféle változat kapható.

Webáruházunkban csak és kizárólag olyan megbízható divatcégek bőr termékeit kínáljuk, mint a Greendeed, az Ága Hengl és a Greenburry, Giudi, Rialto, Giorgio Carcelli, Choice, Emporio Valentini. Ha te is hiszel a minőségben, lepd meg magad vagyszeretteidet egy kiváló női bőr pénztárcával még ma.