Termékek Menü

Női bőr brifkó

A női bőr brifkók és a hagyományos pénztárcák között éles párhuzam vonható, azonban mégis van különbség belső kialakításukban, mégpedig az, hogy a brifkó, pincértárca több zsebbel rendelkezik a különböző címletű papírpénzek tárolása céljából, ezáltal a brifkókban nem gyűrődik meg papírpénz. 

Sokan preferálják a hagyományos pénztárcákkal szemben, hiszen ugyanúgy alkalmas aprópénz, kártyák és iratok tárolására.

A női bőr brifkók általában kivétel nélkül fekvő pénztárcák. Színüket tekintve igen változatosak, találunk közöttük fekete, elegáns darabokat vagy piros, trendi darabokat is. 

Rendezés:
Nézet:

Női bőr brifkó

A brifkót hétköznapi értelemben sokan a pénztárca megfelelőjeként használják. Ez részben igaz is, ugyanis a brifkó, pincértárca, valóban egy profi pénztárca, de annak egy különleges válfaját képviseli. Belső kialakítása miatt azonban a brifkóban több zseb áll rendelkezésre a különféle címletű papírpénzek tárolására. Ebből a tulajdonságából fakad, hogy eleinte főleg a pincérek kedvelt pénztárcája volt, de hamar belopta magát mások szívébe is.Manapság mintha kezdenének kicsit megfeledkezni a brifkókról, pedig számtalan trendi, stílusos és egyedi képviselővel rendelkeznek. Ha szeretsz rendszerezni és rajongsz a divatos kiegészítőkért, a brifkó számodra is tökéletes választást jelent!

A brifkók általában kivétel nélkül fekvő pénztárcák. A papírpénzek kategorizálása mellett van még egy fontos tulajdonságuk, az összehajtható tárcákkal ellentétben, semmilyen mértékben sem gyűrik meg a bennük tárolt papírpénzeket.Kártya- valamint igazolványtartó rekesszel is rendelkeznek, így ebből a szempontból hasonlítanak a hagyományos pénztárcákra. Sőt, nagy részük zárható aprópénz tartóval is fel van szerelve.

Bőr női brifkó változatos színekben

A BagBox webáruházban többféle színű női brifkó közül választhatsz. Az élénkebb, pirosas árnyalatú változatok határozott nőiességet sugároznak és nagyon trendinek számítanak, a feketés színek pedig letisztultságot és eleganciát képviselnek. A fekete ráadásul mindenhez illik, és sohasem megy ki a divatból.

Bőr alapanyag

Webáruházunkban elkötelezett híve vagyunk a minőségi bőr alapanyagoknak, ezért minden kedves vásárlónknak szívből ajánljuk a bőrből készült divatcikkeinket. Nincs ez másként a brifkó esetében sem. Egy bőrből készült brifkó hosszú éveken át kitart melletted is, strapabíróságában mindig megbízhatsz. A bőr pedig számodra is közelebb hozza a természetet, hiszen tapintása és illata teszi egyedivé és utánozhatatlanná. Mindig trendi, és bármely korosztály számára tökéletes ajándék. Miért ne lepnéd meg rokonaidat, vagy ismerőseidet is egy-egy praktikus bőr brifkóval? Válaszd ki az ideális női bőr brifkó modelled már ma!