Termékek Menü

Női divat pénztárca

Ebbe a kategóriába gyűjtöttük azon női pénztárcákat, melyek nem tradicionális stílusúak, hanem divatos, újszerű megoldásaikkal, vagy anyaghasználatukkal női divat pénztárcának tekinthetőek. 

Női divat pénztárcák válogatása nem tesz különbséget anyag vagy szín szempontjából, így készülhet rostbőrből vagy valódi bőrből egyaránt. Színek tekintetében találhatunk hagyományos, visszafogottabb színű darabokat, de a bevállalósabbak számára vannak modernebb, vagányabb színű termékek is.

Olyan márkákra bukkanhatunk, mint Guess, Giudi, Giorgio Carelli, Choice, Ága Hengl vagy Zellia.

Rendezés:
Nézet:

Bőrből készült női divatpénztárca

Amíg a férfiaknak főleg a méret és a praktikusság számít, addig a nők többféle szempontot mérlegelve választanak pénztárcát maguknak. Figyelnek például a külső és belső kialakításra, a márkára, a színre, valamint magára a dizájnra is. 
Ha nálad is eljött az ideje, hogy régi pénztárcádat újra cseréld, adunk némi segítséget a választáshoz.

Mit kedvelnek a nők egy divatpénztárcában?

A legtöbb nő szereti, ha a pénztárcájában tökéletes rend uralkodik, vagyis a pénz mellett minden kártyának és személyes iratnak megfelelő helye van. Éppen ezért kedvelik a több rekesszel és zsebbel rendelkező változatokat. Ha te is így vagy ezzel, webshopunkban számtalan nagyméretű divatpénztárca között válogathatsz.

A hölgyek általában nem csak a ruhájukkal, hanem egyéb kiegészítőkkel is igyekeznek hűek maradni saját stílusokhoz. Ha te sem szeretsz ellentmondani egyéniségednek, olyan pénztárcát érdemes választanod, amelyik szinte azonnal elnyeri a tetszésedet.

Mindezek mellett fontos tényező a márkanév is. Ha valamelyik híres divatcég terméke mellett teszed le voksodat, azzal kifejezed a minőség iránti elkötelezettségedet. Webshopunkban olyan világklasszis márkák pénztárcáit találod, mint a  Greendeed, az Ága Hengl és a Greenburry, Giudi, Rialto, Giorgio Carcelli, Choice, Emporio Valentini.

Miért fontos a bőr, mint alapanyag?

Hiszünk a tökéletességben, ezért ajánljuk mindenkinek a valódi bőrből készült pénztárcáinkat. A bőr az egyik legstrapabíróbb és legidőtállóbb alapanyag. Örökké trendi és kortól, valamint nemtől függetlenül mindenkihez tökéletesen illik.
Tisztán tartása gyors és egyszerű, nem igényel különösebb tapasztalatot sem. Egy bőr divatpénztárca melletted is hosszú éveken át kitart majd!
Minden igényt kielégítő kínálatunkban álló, fekvő, kis- és nagyméretű, valamint a legkülönfélébb színű pénztárcák állnak rendelkezésedre. Különösen kedveltek a lakkozott felületű, illetve a Swarovski kövekkel kirakott változatok.

A divatos, meggypiros pénztárcáinkat a rendkívül energikus és magabiztos hölgy vásárlóinknak ajánljuk. Ha te is közéjük tartozol, vagy csupán szeretnéd még jobban kifejezni a benned rejlő nőiességet, nézz körbe piros színű pénztárcáink között!

Ha pedig már megtaláltad az igazit, lepd meg családtagjaidat vagy barátnőidet is a személyiségükhöz illő darabbal!