Termékek Menü

Swarovski köves pénztárca | Babox

Swarovski köves pénztárca

A Swarovski üveggyártásra és kristályüveg csiszolásra specializálódott cég. Bár Magyarországon csak az elmúlt évtizedben vált igazán népszerűvé, a márka története ennél jóval messzebbre nyúlik vissza. Daniel Swarovski, a cég ősatyja a 19. század második felében élt Csehországban, ami akkoriban még az Osztrák-Magyar Monarchia tartománya volt. A férfit már gyermekkorában elbűvölte a kristályüveg csillogása, és elhatározta, hogy modernizálja, illetve felfejleszti a gyártási technikákat.

Döntéséből viszonylag korán megszületett a cég, amely mai napig a család tulajdonában áll. Kevesen tudják csak, de napjainkban a márka már nem csak ékszerek és egyéb divatcikkek, hanem műszaki termékek előállításával is foglalkozik. Gyakorlatilag teljes mértékben kihasználják a kristályüvegben rejlő lehetőségeket.

Webáruházunk kínálatában eredeti Swarovski kövekkel kirakott női bőr pénztárcákat is találsz. Ha Daneilhez hasonlóan téged is elbűvölnek ezek a kristályok, ne habozz! Lepd meg magad egy igazán csillogó pénztárcával!

A Swarovski kristályok és a valódi bőr kapcsolata

Valószínűleg kevés az olyan alapanyag, amely annyira harmonizálna a csillogó kövekkel, mint a valódi bőr. Tökéletesen kiegészítik egymás tulajdonságait, hangsúlyt helyezve a pozitívumokra. A bőr és a kristály összhangját a bennük rejlő természetesség adja, együtt nagyszerű kombinációt eredményeznek. Divatosak, stílusosak és egyediek. Egy lakozott bőr pénztárca pedig már önmagában is sztárokhoz méltó ragyogással rendelkezik.

Tökéletes színárnyalatok

A BagBox webshopban többféle swarovski köves női bőr pénztárca közül választhatsz. Vannak kissé vadabb, pirosas színárnyalattal rendelkezők és elegáns fekete színűek is. Bármelyiket is választod, pénztárcád a hétköznapok trendi kiegészítője lesz majd.

Swarovski pénztárcáink közös jellemzője, hogy kompakt, teljes mértékben kihasználható belső térrel lettek ellátva. Általában külön rekesz szolgál a papír- illetve aprópénz tárolására, valamint különféle kártya és irattartók is helyet kaptak bennük.

Ugyanakkor a pénztárcák nem túl nagyok, így akár kisebb női táskákban is kényelmesen elférnek. Lepd meg magad egy valódi bőrből készült swarovski köves pénztárcával még ma!