Termékek Menü

Kabinbőrönd

Épp külföldi utazást tervezel? A kabinbőröndökre szigorú szabályozások vonatkoznak mind méret, mind pedig súly tekintetében. Ebben a kategóriában találhatóak 2 és 4 kerekű bőröndök is, utóbbinak előnye, hogy 360°-os szögben forgatható, így nem csak magad mellett, de magad előtt is kényelmesen guríthatod.

A kabinbőröndök között találunk puha- és keményfalúakat egyaránt. A puha kabinbőröndök előnye, hogy gyakran külső extra zsebbel is rendelkeznek és súlyra könnyebbek, mint keményfalú társaik, melyek viszont sokkal nagyobb védelmet biztosítanak értékeinknek és vízállóak.

Olyan márkákra bukkanhatunk, mint Gabol, Ormi, Benzi, Roncato, Gladiator vagy Eastpak.

Kabinbőrönd

Rendezés:
Nézet:

Tanácsok kabinbőrönd vásárláshoz

Ha a soron következő külföldi utad részleteit tervezed épp, a kabinbőrönd vásárlásnál több szempontot is érdemes figyelembe venned annak érdekében, hogy a választásoddal hozzájárulj az utazás komfortjához.

Néhány okos tipp kabinbőrönd vásárlása előtt

A légitársaságok szigorú szabályokat írnak elő a kabinba felvihető bőröndök méretére és súlyára vonatkozóan. Utazz akár Wizzair-rel, Ryanair-rel, EasyJet-tel vagy bármilyen más céggel, mielőtt megvennéd a kiszemelt kabinbőröndöt, tájékozódj a társaság által előírt szabályzatról, s a megadott paraméterek függvényében vásárolj.

Hány keréken guruljon a kabinbőrönd?

Vannak, akik a kézben vagy vállon hordozható táskákat preferálják, de a tapasztalat azt mutatja, manapság a kerekes kabinbőröndök népszerűsége egyre nagyobb méreteket ölt. A kérdés már csak az, 2 vagy 4 keréken guruljon a bőrönd? Az előbbieket magad mögött húzhatod, míg az utóbbiak 360 fokos szögben is forgathatók, így ez a bőrönd magad előtt vagy melletted is könnyen gurítható. A kerék minőségére viszont fektess fokozott figyelmet, fontos, hogy azok legyenek strapabírók az anyaghasználatukban. A kínálatunkban e téren sem fogsz csalódni – a forgalmazott kabinbőröndök magas színvonalat élveznek, és többéves garanciával is el vannak látva.

A nagy kérdés: puha vagy kemény?

Ahogy az már lenni szokott, mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai is. A puha kabinbőröndök rugalmasabbak a felhasználásukban, gyakran külső extra zsebekkel is rendelkeznek, amit a kemény modellekről nem mondhatunk el. A keményfalú kabinbőröndök viszont sokkal nagyobb védelmet biztosítanak az értékeinknek, stabilabbak és vízállók is, viszont könnyen karcolódnak, és a súlyuk is nagyobb, mint puhafalú társaiknak.

Kabinbőrönd kompromisszumok nélkül

A kabinbőrönd kínálatunk kialakításakor végig a széles spektrumot bejáró vevői igények maximális kielégítése lebegett a szemünk előtt, így bármilyen igénnyel is fordulsz hozzánk, garantáltan megtalálhatod a céljaidnak leginkább megfelelő modellt. A hölgyeknek ajánlott keményfalú, négykeréken guruló Ormi kabinbőröd például a legszigorúbb méretkorlátozásoknak is tökéletesen megfelel, stabil tartású, strapabíró darab. Az uniszex Gabol Nordic kabinbőröndje puhafalú esztétikus modell, amely több, mint 30 légitársaság kritériumának is megfelel. Ez persze még csupán a jéghegy csúcsa: bravúros összeállításunk nincs híján a kreatív megoldásairól ismert Eastpak kabinbőröndjeinek, a kitűnő ár-értékű Roncato daraboknak, a luxus kisugárzású Bontour poggyászoknak vagy a menő Rhino Bags bőröndöknek sem.