Termékek Menü

Karóra tartók

Szereted az óráidat, ékszereidet egy helyen, biztonságban tudni? Ebben a kategóriában összegyűjtöttük a karóra tartóinkat, melyek egytől egyig kézi munkával készített termékek a német Sacher cég által.

De mitől egyedülálló egy Sacher karóra tartó? A kifinomult kivitelezéstől, a minőségi anyagoktól, köztük az olasz és vegán bőrtől, a fém kiegészítőktől, valamint a párizsi bársony használatától.

Számos karóra tartó zárható, csatos fedéllel rendelkezik. Belső elrendezésüket tekintve különböző számú karóra tartó pánt, valamint a fedélen egy tükör került elhelyezésre.

Rendezés:
Nézet:

Ékszerdoboz, Karóratartó, értékeid őrzői és lakásod díszei.

Az ékszerdoboz ékszereid őrzője. A benne tárolt, szívedhez közel álló ékek, pontosan ezért nem mindegy, hogy milyen környezetben várják, hogy újra felhúzd, viseld őket. Az évszázados német, kézműves minőség magáért beszél, ez kétségtelen. Olyan stílusos, divatos kiegészítőkkel gazdagíthatod életedet, ha megnézed a kínálatunkat, melyek hosszú évekig fognak, hűségesen szolgálni. Választhatsz egy ékszerdobozt otthonra, a hétköznapokban használt ékeid számára, s vásárolhatsz egyet utazáshoz, amikor valóban csak a legszükségesebb kellékeid kísérnek el.

A biztonság a tárolás szempontjából elsőbbséget élvez. Különösen utazásnál, ahol adott esetben rázkódhat a rekesz, s ezzel együtt önkéntelen táncot járhatnak az ékszerek. A praktikum mellett, azonban az esztétikum is főszerephez jut, így amikor keresed az igazit, azt a dobozt, ami minden elvárásodnak megfelel, akkor hallgass a szívedre.

Addig görgess, addig kutass, míg rá nem akadsz pontosan arra a modellre, arra a kiosztásra, ami a legteljesebben képviseli álmaidat. Ne hozz kényelmetlen döntéseket, és ne köss bevállalhatatlan kompromisszumokat. Az ékszerdobozok termékpalettája olyan széles perspektívát kínál, hogy garantáltan megtalálod azt a kiegészítőt, ami igazán ideálisa számodra. Megfelelő a fizikai elvárások oldaláról is, azaz pont annyi, és akkora méretű fiókkal, zsebbel rendelkezik, mint amilyenre szükséged van. Épp akkora a teljes mérete, ami könnyen kezelhető, és pontosan olyan pazar anyag, forma stílusjegyekkel van megáldva, ami egy az egyben tükrözi személyiségedet, és utánozhatatlan ízlésedet.

A hagyományosan magas Német gyártási minőség mellé mindennek tetejében megfizethető ár is társul, hogy egy pillanatig se kelljen a vásárlásnál hezitálnod.