Termékek Menü

Bőr övtáska

Ebben a kategóriában leginkább tradicionális és letisztult férfi bőr övtáskákat találunk, melyek méretüket és bőrtípusukat tekintve igen eltérőek. Vannak derékra csatolható és övre fűzhető darabok is, utóbbi esetében álló és fekvő övtáskák egyaránt. 

Bőrtípus kapcsán válogathatunk selyemfényű- és pull-up marhabőr táskákból, illetve nyers bivalybőr termékekből is.

Olyan márkákra bukkanhatunk, mint Blázek, Giorgio Carelli, Greenburry, Giudi, Rialto és Monarchy.

Rendezés:
Nézet:

A bőr övtáska csábereje

A bőr övtáska divatja évtizedekre nyúlik vissza. Ha megvizsgálod a trend világát közelebbről, akkor láthatod, hogy egyes termékek idővel újra, és újra felbukkannak. Lehet, hogy az évek múlásával a külső kinézet jegyei markáns átalakuláson mennek keresztül, alakulva az éppen aktuális divat diktálta szabályokhoz, ám az alapvető elképzelés marad, stagnál, állandó. A bőr, mint alapanyag kiváló példa erre, mert egyszerűen megunhatatlan. 

Nincs az a trendi újítás, ami el tudná törölni ezt az alapanyagot. Aminek ezt a végtelen bizalmat, s ezzel együtt rajongást köszönheti az a pozitív tulajdonságok sora. Az elegáns, exkluzív megjelenés elemei kiválóan ötvözhetők a visszafogott, finom vonalakkal. Minden stílus, minden ízlés beleálmodhatja magát a bőrből készült termékekbe, mivel alakíthatósága ezerarcú, ami kiválóan látszik az áruházunkban kapható termékpalettán.

A szépség mellett a praktikus, hosszú évekig tartó használat is lényeges jellemvonás. Ha például egy bőr övtáskával gazdagítod az életedet, akkor biztos lehetsz abban, hogy beruházásod nem csak egy évig fog boldogítani. A minőségi anyaghasználat, és a precíz kivitelezés magával vonja a hosszú élettartamot, ami tovább fokozza a benned növekvő bizalmat, s tovább erősíti a megbízhatóságot. A bőr övtáska is a halhatatlan trendek közé tartozik. Praktikussága, s egyben esztétikus megjelenése mindig is a népszerűség középpontjában tartotta. Nem kell nagy táska, de a zsebedet sem kell feláldoznod, ha egy ilyen, derekadra csatolható kellékkel egészíted ki életedet. 

A lényeg a kényelem, és a komfort: az irataidat, a pénzedet, és a telefonodat minimális méretű kiegészítő közreműködésével tarthatod kéznél. Kiváló minőségű Blazek&Anni, Greenburry, kézzel készült  bőr övtáskák nem csak rockereknek és motorosoknak.