Termékek Menü

Kiegészítők

Az Estpak kiegészítők kategóriájába olyan termékeket találunk, mint tolltartók, számzáras csomaglakatok vagy kulcstartók. Ezek azok az Eastpak termékek, melyek rendezettebbé és könnyebbé teszik az életünket bizonyos területeken. 

A tolltartók többsége poliészterből készült, aminek köszönhetően nem csak, hogy tartósak, de könnyen tisztíthatóak is. Színvilágukat tekintve az Eastpak hagyományos, sötétebb tónusú színei kerülnek előtérbe.

Az Eastpak kiegészítők uniszexek, így mind a nők, mind pedig a férfiak számára tökéletes választást jelenthetnek, illetve ajándékötletnek is kiválóak.

Rendezés:
Nézet:

Eastpak kiegészítők a mindennapokra

Az amerikai Eastpak minőségi és strapabíró hátizsákjaival tört be a piacra, majd hamar megtalálta a számítását a divatpiacon is. Napjainkra ezt a fajta megbízhatóságot övezte a jó kinézettel, s igaz ez az Eastpak kiegészítők sokaságára is.

Az Eastpak Shop kínálatunkban a készlet folyamatosan változik, így mindig újabb és újabb kiegészítőket tudunk megmutatni. Az olyan hasznos dolgok, mint az Eastpak: Becnhmark Single tolltartók vagy az Eastpak számzáras csomaglakatok tökéletesen megállják a helyüket a mindennapi használat során.

Eastpak kiegészítők használata

Az Eastpak kiegészítők pontosan arra szolgálnak, amit a nevük is mutat. Olyan apróságok, melyek segítenek rendezettebbé és könnyebbé tenni az életünket, méghozzá számos területen. Az Eastpak hengeres tolltartók például poliészterből készültek, így tartósak, s könnyen tisztíthatók. A belsejük tágas, s nagyméretű füllel ellátott cipzárral záródnak. A minőségről az erős varrás gondoskodik. A tolltartók oldalán található a dizájnos Eastpak logó.

A színek divatosak, a napjainkban széles körben feltűnő sötétebb tónusokat képviselik. A megjelenésük pedig unisex, így akár férfi tolltartó, akár női tolltartó szükséges, egyaránt megállják a helyüket.

Hogyan válaszd ki, melyik a hozzád illő Eastpak kiegészítő?

Mivel nincs két egyforma ember, mindenki stílusa eltér egy kicsit a többiekétől. Ha a hozzád legjobban illő Eastpak kiegészítőt keresed, akkor nem kell mást tenned, mint átnézni a kínálatunkat. Válassz magadnak valamit a kedved és ízlésed szerint ezekből a nagyszerű termékekből.