Termékek Menü

Eastpak övtáska

Az Eastpak övtáska ideális kiegészítője a mindennapoknak, hiszen könnyű viselet, emellett pedig biztonságosan tárolhatjuk benne értékeinket, így ideális választás lehet sportoláshoz vagy utazáshoz egyaránt. 

Minden Eastpak övtáska pántja állítható, így hordhatjuk hagyományos módon derékra csatolva, de akár a vállon átvetve vagy a mellkason átfűzve is. 

Az Eastpak övtáskák azon felül, hogy strapabíróak, divatosak is egyben, így váltak a fiatalok egyik kedvenc kiegészítőivé.

Rendezés:
Nézet:

Eastpak övtáska – visszatért és újra divatos a nagy klasszikus

Az övtáska sokáig kihagyhatatlan kiegészítő volt, majd kikopott a divatból. Néhány éve azonban a legnagyobb divatmárkák újra felfedezték, azóta ismét visszatért a mindennapokba. Az Eastpak Shop kínálatunk nem is lehetne tehát teljes az Eastpak övtáskák nélkül, a használatukhoz pedig néhány jó tanácsot is adunk.

Eastpak övtáskák – mire használd ezeket?

Az Eastpak övtáskák ideális kiegészítőnek számítanak nem csak a mindennapokban, hanem az utazás és a sportolás terén is. A legnagyobb előnyük, hogy nem akadályozzák a mozgásod, értékeid mégis biztonságban tudhatod. Ha egy hátizsák útban lenne, de nem akarsz elindulni mobiltelefon és pénz nélkül, akkor jön a képbe az övtáska!

A táskák állítható pánttal készültek, így többféleképpen is hordhatók. Ha te a klasszikus hasitasira esküszöl, akkor a hagyományos módon csak csatold fel a derekadra. Ha viszont a lazább vonalat képviseled, akkor rakd  a mellkasodra, vagy hordd a válladon átvetve. Egy biztos, a jól látható Eastpak logó már messziről mutatja, hogy te is ennek a kiváló amerikai divatmárkának a termékét választottad!

Miben más egy Eastpak övtáska?

Egy Eastpak övtáska mindig jó minőségű anyagokból készül, és rendkívül strapabíró. Ez a két képesség tette világhírűvé a gyártót, s ez azóta is alap minden terméküknél. Természetesen a divat nélkül ma már nem lehetne eladni semmit, így az övtasik az elképzelhető összes színben, méretben és kialakításban elérhetők.

A masszívabb, sötét színű darabokra esküszöl? Számos ilyen övtáskánk van! Imádod a színes táskákat? Nálunk elérhető rózsaszín, lila, kék, zöld, de még tavaszi ihletésű övtáska is! A kínálatunkra rátekintve azonnal láthatod az Eastpak varázsát, a folyamatos megújulást, a sokféle igényt kielégítő termékválasztékot, és a jól ismert Eastpak logót.

Ismerd meg a kétzsebes Eastpak Doggy termékeket, az egyzsebes Eastpak Springer táskákat vagy a többi kiegészítőt! Válaszd ki saját Eastpak övtáska terméked Te is!