Termékek Menü

Bőr autós táska

A bőr autós táska kategóriájában található termékek leginkább a tradicionális és letisztult megjelenés hívei. Kialakításuk viszont igencsak változatos, vannak cipzáras és csatos bőr autós táskák, illetve egy- és többrekeszesek is.

Bőrtípus vonatkozásában válogathatunk a pull-up- és selyemfényű marhabőr, illetve a nyers bivalybőr autós táskák között.

Olyan márkákra bukkanhatunk, mint Monarchy, Blázek, Giudi, Rialto és Greenburry.

Rendezés:
Nézet:

Férfi bőr autóstáska minden napra

Az autóstáska elnevezés sok mindenki számára megtévesztő lehet, hiszen ezek a termékek nem csak autóban használatosak, hanem méretüknek, praktikus kialakításuknak és férfiasan elegáns megjelenésüknek köszönhetően a mindennapok fontos kiegészítői lehetnek. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik nem kifejezetten kedvelik a nagy táskákat, mégis szeretnek minden fontos kelléket maguknál hordani, mint telefon, pénztárca és kulcsok.

A férfi bőr autóstáskák többnyire tradicionálisak és letisztultak, azonban találhatunk közöttük modernebb darabokat is, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Kialakításukban igen változatosak, hiszen vannak cipzáras és csatos változatok, illetve egy- és többrekeszes bőr autóstáskák is.
Anyaghasználatuk vonatkozásában válogathatunk selyemfényű- és pull-up marhabőr, valamint bivalybőr termékek közül.

Népszerű márkák autóstáskáit gyűjtöttük össze, ilyen a hazai gyártású Blázek&Anni, az olasz minőséget garantáló Rialto és Giudi, valamint a német Greenburry.