Termékek Menü

Női bőr divattáska

Ezen kategóriába kerültek azon női táskák, melyek stílusukat tekintve nem tradicionálisak, sokkal inkább újszerűnek és divatosnak mondhatók. Ezek között a táskák között találunk hétköznapi színűeket, mint fekete vagy barna, de merészebb színű darabok közül is válogathatunk, mint sárga, arany vagy rosegold.

A kategóriába tartozó divattáskák mindegyike valódi bőrből készült, melyek lehetnek válltáskák, kézitáskák, hátizsákok, crossbody táskák, illetve övtáskák egyaránt. 

Olyan márkákra bukkanhatunk, mint Maxmoda, Burkely, Ága Hengl, Veribags, Rialto vagy Giudi.

Rendezés:
Nézet:

Bőr divattáskából sosem elég

Ha szereted a minőségi bőr táskák világát, ha magával ragadnak a változatos modellek, formák, és színek, akkor a bőr divattáska gyűjteményedet te is örömmel bővíted. A bőr táska, mely lehet klasszikus vagy legújabb divat szerint készült, meghatározó eleme a ruhatáradnak télen és nyáron egyaránt. Választhatsz praktikus oldaltáskát, mely sok rekesszel rendelkezik, könnyen pakolható és mindent elrejt amire egy nőnek szüksége van  a mindennapok során. Választhatsz pici, alkalmi bőr retikült, mely egy különleges alkalommal kísér el. Ha szeretnéd, hogy kedvenc táskáid sokáig szépek és hordhatóak legyenek, válaszd a minőségi, Magyarországon készült Blázek&Anni, vagy Monarchy bőr táskákat. Követve az aktuális trendet és törekedve a legjobb minőségre.

Ha a bőr divattáska közel áll a szívedhez, ha van otthon néhány válltáska, oldaltáska, retikül, egy rekeszes, több rekeszes vagy akár egy bőr hátizsák is, akkor biztosan nyitott szemmel jársz és nem tudsz ellenállni egy-egy különlegesebb bőr táskának. 

Az áruházunkban kapható bőr divattáska termékpaletta olyan sokszínű, ami már önmagában szemrevaló. Ám különlegessége mégsem sokoldalúságában rejlik, sokkal inkább a termékek minőségében és megfizethető, elérhető áraiban.